Święta Wielkanocne 2016
Wyjątkowe święta w wyjątkowym miejscu.
Święta, podczas których poznacie Państwo smaki i tradycje Beskidu Śląskiego. Nasza gościnność, dobry smak oraz rodzinna atmosfera co roku znajduje uznanie naszych Gości. Wyjątkowe, świąteczne menu oraz wspólna zabawa z góralską kapelą pozwolą Państwu poczuć prawdziwy klimat Beskidów.
Zapraszamy
***
Pobyt w terminie: 26- 29.03.2016
Cena 550 zł /osoba w pokoju 2 osobowym
Cena 670 zł/ osoba w pokoju 1 osobowym
3 x nocleg
1 x kolacja zwykła
1 x kolacja świąteczna
1 x kolacja w bacówce z kapelą góralską
2 x śniadanie świąteczne
1 x śniadanie zwykłe
2 x obiad świąteczny
***
Pobyt w terminie: 26- 28.03.2016
Cena 370 zł /osoba w pokoju 2 osobowym
Cena 450 zł/ osoba w pokoju 1 osobowym
2 x nocleg
1 x kolacja zwykła
2 x śniadanie świąteczne
1 x obiad świąteczny
1 x kolacja w bacówce z kapelą góralską
Menu świąteczne
27.03.2016 – Wielkanoc
Śniadanie
- Święconka
- Tradycyjny żurek śląski z jajkiem i białka kiełbaską
- Szynka faszerowana twarożkiem chrzanowym w delikatnej galaretce
- Półmisek wędlin i serów w tym sery regionalne
- Jajka w sosie węgierskim
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem
- Półmisek świeżych i konserwowych warzyw
- Pieczywo mieszane, masło
- Dodatki: ketchup, musztarda, chrzan
- Kawa z mleczkiem, herbata z cytrynką
- Babka wielkanocna
Obiad
- Rosół domowy z makaronem i wątrobianymi kluseczkami
- Roladki wieprzowe z sosem chrzanowym
- Filet drobiowy soute z pieczarkami i serem
- Kluski śląskie
- Ziemniaczki z koperkiem
- Duet surówek: czerwona kapusta & por z jabłkiem
- Sok
- Mazurek świąteczny
Kolacja grillowa z kapelą góralską ZBÓJNICY ZE SZCZYRKU
- Kwaśnica po góralsku z wędzonką
- Wędzony karczek na ciepło
- Grillowanie kiełbaski śląskie
- Krupniok na gorąco
- Kapusta zasmażana z boczkiem
- Ziemniaki opiekane z tymiankiem
- Kiszone ogórki
- Domowy smalec z cebulką
- Pieczywo mieszane
- Dodatki: ketchup, musztarda
- Herbata z cytrynką
28.03.2016 – Poniedziałek Wielkanocny
Śniadanie
- Kiełbaski wiślańskie na ciepło
- Jajka w sosie tatarskim
- Tymbaliki drobiowe z warzywami
- Półmisek wędlin i serów
- Półmisek warzyw świeżych i konserwowych
- Sałatka z selera konserwowego i ananasa
- Pieczywo mieszane, masło
- Dodatki: ketchup, musztarda
- Kawa z mleczkiem, herbata z cytrynką
- Keks z bakaliami
Obiad
- Zupa krem z podgrzybków podana z grzankami
- Faszerowany schab po sztygarsku w sosie pieczeniowym
- Kotlet po zbójnicku z boczkiem i oscypkiem
- Ziemniaczki z koperkiem
- Gałuszki fusate
- Duet surówek: biała kapusta z zielonym ogórkiem & marchewka z brzoskwinią
- Sok
- Sernik wiedeński
Kolacja
- Gulasz segedyński
- Półmisek wędlin i serów
- Półmisek warzyw świeżych i konserwowych
- Pieczywo mieszane, masło
- Kawa z mleczkiem, herbata z cytrynką
- Piernik
Dodatkowe informacje:
- Podane ceny dotyczą zakwaterowania w zależności od opcji cenowej
- W kosztach nie uwzględniono opłaty uzdrowiskowej – 2,80 zł/osoba/doba
- Dopłata do apartamentu 100 zł/pobyt
- Dzieci do 3 lat – gratis w pokoju z opiekunem (bez świadczeń)
- Dzieci do 12 lat zniżka 30%, ½ posiłków
- Oferta nie łączy się z innymi ofertami i formami promocji
- Niewykorzystanie któregokolwiek elementu wchodzącego w skład pakietu nie powoduje zmniejszenia jego wartości
- Pakiet rozpoczyna się od kolacji i kończy śniadaniem
W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt z Ośrodkiem Tulipan
Ustroń 43-450, ul. Szpitalna 21
tel. 033 854 37 80; e-mail: info@hotel-tulipan.pl
lub kliknij w REZERWUJ www.hotel-tulipan.pl